nl en
< Terug naar het overzicht

FLY IN lezing door Peter Perceval - Wat verhalen ons leren

22 Februari 2016

Peter Perceval (°1966) is schrijver, regisseur en producer. Hij startte zijn carrière als scriptschriver voor televisie in 1989. Sinds 1997 combineert hij televisiewerk met het schrijven en produceren van comedyshows in het theater. Daarnaast schreef, vertaalde en bewerkte hij in opdracht theaterstukken die werden geselecteerd voor de festivals van Avignon en Edingburgh en die werden opgevoerd in België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Zwitserland en Slovenië. In 2015 debuteerde hij als misdaadauteur met de bijzonder goed onthaalde roman: “de hollywoodfactor”. Voor zijn comedywerk richtte hij in 1997 zijn eigen productiehuis op, 3 pees. Sinds 1997 produceerde en regisseerde hij in deze kern meer dan 50 shows die werden opgevoerd in België en Nederland. In 2010 startte hij vanuit 3 pees ook een afdeling op die zich bezig houdt met trainingen om mensen uit het bedrijfsleven te leren spreken voor een publiek, onder de naam Inspiring Speech. www.peterperceval.com

Deuren 19:00u - Lezing 19:30u

Inschrijven info@huishappaert.com

Het Huis Happaert is een gerenoveerde 16de eeuwse burgemeesterswoning die heden open staat voor al uw evenementen. Elke maand organiseren we een paar kijkmomenten in de vorm van lezingen, concerten en tentoonstellingen zodat het huis ook toegankelijk wordt voor het grote publiek. 

Voor informatie over mogelijkheden ivm verhuur en overnachten: www.huishappaert.com - 00 32 3 226 66 35. Inschrijven voor de nieuwsbrief info@huishappaert.com zo blijft u op de hoogte van alle evenementen