nl en
< Terug naar het overzicht

Fly In Interactieve lezing door Cyriel Kortleven Life is short. Choose life.

22 September 2015

Tijdens deze interactieve presentatie neemt Cyriel Kortleven je mee op het pad om voluit te kiezen voor het leven. Het gaat over groots durven te dromen; uitstel van oordeel; alternatieven zoeken; lef hebben; experimenteren en dit moment kiezen om bewust te kiezen om je leven terug in eigen handen te nemen. Laat je inspireren door verhalen, voorbeelden, filmpjes in combinatie met zeer praktische technieken om je inzichten onmiddellijk in de praktijk te brengen. En ook de presentatievorm van deze presentatie is uniek aangezien jij als toeschouwer mee de flow en de inhoud bepaalt. Na een korte introductie waarbij het onderwerp gekaderd wordt, kan het publiek een keuze maken uit diverse onderwerpen gerelateerd aan het thema. Kiezen voor het leven betekent immers ook kiezen voor de wegen die je wilt bewandelen. Bereid je voor op een zeer inspirerende presentatie met veel humor en energie om vervolgens je eigen leven weer stevig in handen te nemen.

Beschrijving spreker:
Cyriel Kortleven is een veelgevraagd spreker op conferenties, events of incompany bijeenkomsten. Door zijn speelse en enthousiaste levenshouding, creëert hij een open en informele sfeer - ideaal voor grotere events en conferenties. Cyriel stimuleert mensen om hun vastgeroeste patronen te doorbreken en inspireert je om een creatieve attitude te creëren. Daarnaast geeft hij voorbeelden en tips om meer succes te hebben met minder  moeite. Cyriel heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied van creativiteit en innovatie. Cyriel verzorgt presentaties over heel de wereld en is gemiddeld 100 dagen per jaar ‘on the road (or plane)’. Hij heeft al in meer dan 20 landen presentaties gegeven in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. Cyriel is ook auteur van 4 boeken waarvan zijn laatste boek 'Less is Beautiful' wereldwijd veel lof krijgt.
 
http://www.cyrielkortleven.com

Deuren open om 19u Start lezing om 19.30 rond 21u einde gevolgd door netwerkborrel

Graag inschrijven via info@huishappaert.com