nl en
< Terug naar het overzicht

Kijkmoment lentetentoonstelling Laura de Coninck

04 April 2015

U bent ook van harte welkom op 12 april van 14u tot 16u voor een bezichtiging van de tentoonstelling (zonder Laura de Coninck, daar ze op reis is)

Er zullen nog extra kijkmomenten volgen in mei, hou onze site in het oog, bij deze nodigen we u ook van harte uit op 21 mei op de finissage.

GRATIS 

Het Huis Happaert is een gerenoveerde 16de eeuwse burgemeesterswoning die heden open staat voor al uw evenementen. Elke maand organiseren we een paar kijkmomenten zodat het huis ook toegankelijk wordt voor publiek. Voor informatie over mogelijkheden ivm verhuur en overnachten: www.huishappaert.com - 00 32 3 226 66 35. Inschrijven voor de nieuwsbrief info@huishappaert.com zo blijft u op de hoogte van alle evenementen