nl en
< Terug naar het overzicht

Fly In lezing Versimpelen door Jan Peter Bogers

27 April 2015

Versimpelen is een manier om focus aan te brengen in ideeën en projecten, om van complex naar simpel, van gedoe naar flow en van visie naar actie te komen. Ontrafel een idee, ontdoe het van alle bijzaken en je ziet weer waar het écht om draait.

Tijdens deze interactieve Fly In lezing neemt Jan-Peter Bogers je mee in de methodiek van Versimpelen. Aan de hand van voorbeelden vertelt hij over het ombuigen of omzeilen van de zes gedoefactoren (geld, tijd, regels, mensen, ik en complexiteit) en het leren toepassen van Versimpel tools, zodat je beginnende of vastgelopen projecten (weer) stevig op de rails kunt zetten.

Jan-Peter Bogers is organisatie- en projectadviseur, spreker en trainer. Hij houdt zich bezig met teamsamenwerking, visietrajecten en het vertalen van visie naar actie. Jan-Peter bijt zich graag vast in complexe vraagstukken om door middel van een scherpe analyse en een creatieve blik tot de kern te komen en te ontdekken dat het niet zo ingewikkeld is als we allemaal dachten. Zijn boek “Versimpelen” werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2014.

Meer informatie: http://www.versimpelen.info/

GRATIS - Inschrijven voor gastenlijst op info@huishappaert.com