nl en
< Terug naar het overzicht

FLY IN - Dirk De Boe - Leg jezelf eens in de watten!

04 Februari 2015

Vaak hebben we als kind of jongere heel wat dromen die we onderweg ten gevolge van werk, gezin of andere factoren hebben opgeborgen. Een aantal mensen komt er op een bepaald moment, niet zelden via een schok, achter dat er meer in het leven en in hun loopbaan zit.

Dirk zal in deze interactieve sessie vertellen hoe je je dromen en doelen kan realiseren, dit met tal van concrete tips en voorbeelden uit zijn eigen leven en dat van andere mensen die vertellen hoe ze hun eigen schok te boven zijn gekomen en hun levens- en loopbaankompas hebben gevonden.

De sessie is ook bedoeld voor  mensen die in organisaties aan de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers willen werken. Als alle medewerkers gericht aan hun eigen ontwikkeling mogen werken, dan is dat goed voor de mensen zelf én beschikt de organisatie zo ook over een enorme veranderingskracht. Een kracht die belangrijk is in een wereld waar het onvoorspelbaar is wat er op ons af komt.

We verwelkomen je graag bij op deze unieke avond! Maak het mee!

Inschrijvingen voor 1 februari via info@huishappaert.com Deuren: 19.00u Start 19.30u met achteraf een drankje tot 22.00u