nl en
< Terug naar het overzicht

Durftevragen! Omdat vragen stellen werkt!

11 Februari 2015

Met welk project ben je bezig? Heb jij een goed idee, een missie of droom en heb je hierbij een duwtje in de rug of inspiratieboost nodig? Durftevragen zet je (weer) op het pad om er echt mee aan de slag te gaan.

Tijdens de Durftevragen workshop krijg je de kans om te vertellen wat jij echt heel graag wilt laten lukken. Alle anderen gaan meedenken hoe je jouw idee voor elkaar kan krijgen. Je gaat naar huis met slimme, leuke en gekke tips waarmee je je plannen kunt realiseren.
Je plan uitvoeren wordt daardoor ineens een stuk makkelijker!

Inschrijven kan via de website www.durftevragen.be/inschrijven/

Je bepaalt achteraf wat de workshop je waard is geweest door een financiële bijdrage of iets uit het verlanglijstje van de begeleider.

Het basisidee is dat jij als klant/ ontvanger mee bepaalt wat een Durftevragen sessie jou waard is.