nl en
< Terug naar het overzicht

FLY IN lezing Lien De Pau - Zeker van haar zaak

30 November 2015

Dat maakt van Zeker Van Haar Zaak een uniek ondernemersnetwerk in Vlaanderen. Het is opgericht voor én door vrouwelijke ondernemers. Door toekomstige ondernemers, ervaren bedrijfsleiders en expertes samen te brengen, creëert Zeker Van Haar Zaak een klimaat waarbinnen inspireren en adviseren centraal staan. Zowel offline (met events en ondernemersclinics), als online (met een website, online crash course, social media en actief overlegplatform) stimuleert Zeker Van Haar Zaak vrouwelijk ondernemerschap in Vlaanderen en daarbuiten.

 

WIE IS ZAAKVOERDER LIEN DE PAU? Lien staat al twee jaar lang elke dag op zonder wekker en met maar één vraag in haar hoofd: “Wat zou ik vandaag het allerliefste doen?”. Momenteel is dat de wereld rondreizen en dat doet ze al bijna 3 jaar lang. Hoe ze dat doet? Ze onderneemt. Op flip-flops. Sinds 2010 is Lien De Pau ondernemer en heeft ze 5 bedrijven opgestart. Haar zaken brengen voldoende geld om haar elke dag haar dromen te laten realiseren op en vragen zo weinig mogelijk van haar tijd. Ondernemen is voor haar hét middel om je dromen tot werkelijkheid te brengen, wat ze ook mogen zijn. 


Het Huis Happaert is een gerenoveerde 16de eeuwse burgemeesterswoning die heden open staat voor al uw evenementen. Elke maand organiseren we een paar kijkmomenten in de vorm van lezingen, concerten en tentoonstellingen zodat het huis ook toegankelijk wordt voor het grote publiek. 

Voor informatie over mogelijkheden ivm verhuur en overnachten: www.huishappaert.com - 00 32 3 226 66 35. Inschrijven voor de nieuwsbrief info@huishappaert.com zo blijft u op de hoogte van alle evenementen