nl en
< Terug naar het overzicht

Sarah Westphal - Artist Talk met Lut Pil

15 Oktober 2015

Beeldend kunstenares Sarah Westphal woont en werkt in België en Duitsland. Zij heeft 3D/Multimedia en fotografie aan het de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK), Gent (BE) gestudeerd. In 2009 was ze Laureate van het Hoger Instituut voor Schone Kunsten (HISK), Gent. Recente solo tentoonstellingen: Wallraf-Richartz-Museum, Keulen, Museum Mayer van den Bergh (in samenwerking met Lokaal 01, Antwer- pen, Museum voor Schone Kunsten (MSK), Gent en Be-Part: Platform voor Hedendaagse Kunst, Waregem.

Lut Pil is doctor in de Kunstwetenschappen. Ze is als docent kunst- en designgeschiedenis verbonden aan LUCA School of Arts, Campus Beeldende Kunst Gent en als bijzonder gastdocent in de kunsten aan de
KU Leuven. Ze is coördinator van de onderzoeksgroep Materie en Beeld. Ze publiceert onder meer over hedendaagse kunst, design en designtheorie, de interactie tussen kunst en design, de relatie materie-beeld, het pittoreske als esthetische categorie. 


Inschrijven info@huishappaert.com

Het Huis Happaert is een gerenoveerde 16de eeuwse burgemeesterswoning die heden open staat voor al uw evenementen. Elke maand organiseren we een paar kijkmomenten in de vorm van lezingen, concerten en tentoonstellingen zodat het huis ook toegankelijk wordt voor publiek. Voor informatie over mogelijkheden ivm verhuur en overnachten: www.huishappaert.com - 00 32 3 226 66 35. Inschrijven voor de nieuwsbrief info@huishappaert.com zo blijft u op de hoogte van alle evenementen