nl en
< Terug naar het overzicht

Introductie degustatie Champagne Moussé Fils door The Cook Stays

18 Oktober 2015

Niet zomaar een champagneboer, niet zomaar een champagne...

Producent Moussé Fils heeft een unieke visie op champagne maken en een immens respect voor de natuur. Hij is niet bang van Meunier, laat zuurstof toe tijdens de tweede gisting en gebruikt kruidenthee om schimmels te bestrijden. Zijn champagne hoort bij het selecte genootschap van de ‘Club Trésors de Champagne’ en wordt geschonken in toprestaurants in Japan en de Verenigde Staten.

Niet voor niets dat we deze klasse-champagne selecteerden. 

We stellen dan ook met fierheid de 6 Cuvées aan u voor en nodigen u graag uit voor een degustatie in het Huis Happaert, een unieke locatie in hartje Antwerpen.

Inschrijven: jarl@thecookstays.com

Het Huis Happaert is een gerenoveerde 16de eeuwse burgemeesterswoning die heden open staat voor al uw evenementen. Elke maand organiseren we een paar kijkmomenten in de vorm van lezingen, concerten en tentoonstellingen zodat het huis ook toegankelijk wordt voor het grote publiek. 

Voor informatie over mogelijkheden ivm verhuur en overnachten: www.huishappaert.com - 00 32 3 226 66 35. Inschrijven voor de nieuwsbrief info@huishappaert.com zo blijft u op de hoogte van alle evenementen