nl en
< Terug naar het overzicht

Concert Zware Metalen 2.0

24 September 2014

In deze sequel op het succesvolle Zware Metalen van 2012 experimenteren Johannes Verschaeve (The Van Jets), Gregory Frateur (Dez Mona) & Tom Pintens opnieuw met parels Heavy Metal, Hard Rock en aanverwanten.
Verwacht geen copy/paste van het origineel maar eerder unplugged, haast akoestische interpretaties, salonuitvoeringen van klassiekers als I Was Made For Loving You van KISS, Ace Of Spades van Motörhead, Kashmir van Led Zeppeling, Run To The Hills van Iron Maiden, Paranoid van Black Sabbath enz…
Voor de Zware Metalen 2.0 leggen de heren de schoonheid van deze duiveluitdrijvers bloot op een Perzisch tapijt langs een knetterend haardvuur uit liefde voor muziek.
De zoet-schurende stemmen van de drie frontmannen, die zichzelf bewapenen met gitaren en hopelijk ook een iPad of drie, worden bijgestaan door David Poltrock aan de toetsen en Marc Bonne aan de drums die op hun beurt voor het zachte geweld, de diepe grooves en soms ook een streep swing zorgen… indien nodig.
Zware Metalen 2.0 is een concert voor de ware muziekliefhebbers zonder grenzen. 

Gregory Frateur (Dez Mona), Johannes Verschaeve (The Van Jets), Tom Pintens (Flowers For Breakfast, Zita Swoon, Roosbeef), David Poltrock (Hooverphonic, Arid, De Mens) en Marc Bonne (Broken Glass Heroes, The Radios, Soulsister)