nl en
< Terug naar het overzicht

FLY IN MAART 'Het blije antwoord op de crisis' van Geert Kimpen

12 Maart 2014

*"Mensen die naar een bijeenkomst met schrijver Geert Kimpen zijn geweest, herken je na afloop meteen. Ze zijn blij, vol vertrouwen en de tranen van het lachen zitten nog op hun wangen. De lezing van Geert Kimpen is dit keer gebaseerd op de hoofdpersoon van zijn gelijknamige nieuwe roman: Prins Filettino. Een zelfbenoemde prins die zijn Italiaanse dorpje omtovert in een voortvarende gemeenschap met een nieuwe visie op geld, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. 

Kortom: een romantisch antwoord op de crisis, dat Geert Kimpen juist vandaag de dag graag wil laten horen. Het is een inspiratie-boost en een actief appél om de handen uit de mouwen te steken, zodat we een mooie wereld achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen."*