nl en
< Terug naar het overzicht

Annouk Westerling - De Witte Pauw - Poezieavond met Inge Braeckman

09 December 2014

Ze debuteerde in 2009 bij het Poëziecentrum in Gent met de bundel Beeltenissen. Intussen verschenen bij diezelfde uitgeverij ook Incantaties 1 en Incantaties 2. Maar ze publiceerde ook gedichten in verschillende tijdschriften zoals Revolver, De Volksverheffing, Deus ex Machina, Oikos, Poëziekrant,... In 2013 werd een van haar gedichten geselecteerd voor de 100 beste gedichten van de VSB Poëzieprijs, gekozen door Saskia J. Stuiveling.

Momenteel werkt ze aan haar nieuwe dichtbundel, we kijken er dan ook zeer naar uit haar te ontvangen!

Het Huis Happaert is een gerenoveerde 16de eeuwse burgemeesterswoning die heden open staat voor al uw evenementen. Elk seizoen organiseren we een tentoonstelling zodat het huis meer toegankelijk wordt voor publiek. Voor informatie over mogelijkheden ivm verhuur en overnachten: www.huishappaert.com - 00 32 3 226 66 35 - info@huishappaert.com

 

In samenwerking met www.winesathome.be die u na afloop een lekker wijntje laten proeven.