nl en
< Terug naar het overzicht

Participatie THE BIG DRAW - DR. SKETCHY (VOLZET)

23 Oktober 2014

Dr. Sketchy’s is een New Yorks tekenatelier voor kunstminnende zielen en iedereen die van tekenen houdt. Glamoureuze burlesque modellen poseren vol ornaat terwijl u schetst. U nipt intussen van een drankje en geniet u van een streepje muziek.

Tekenfestival The Big Draw nodigt u vanavond uit u in het prachtige Huis Happaert, een historische parel die vanavond dienst doet als decor voor een fetisjistisch tekenfestijn. Gevaarlijk hoge hakken, pin-ups om met handschoenen aan te pakken, strakke korsetten, bondagekunst en zweepjes domineren de avond. Komt dat schetsen!

GELIEVE U IN TE SCHRIJVEN
school@neoretroagency.com of info@huishappaert.com

 

Het Huis Happaert is een gerenoveerde 16de eeuwse burgemeesterswoning die heden open staat voor al uw evenementen. Elk seizoen organiseren we een tentoonstelling zodat het huis meer toegankelijk wordt voor publiek. Voor informatie over mogelijkheden ivm verhuur en overnachten: www.huishappaert.com - 00 32 3 226 66 35 - info@huishappaert.com