nl en
< Terug naar het overzicht

Projecttentoonstelling F.man Vernissage

22 Januari 2014

LUMEN DE LUX(E)

Zij exposeerde op Art Gent, Dublin en Miami. Stelde haar KeyGate tentoon op het Grimaldi Forum in Monaco. Wordt in het voorjaar 2014 artist-in-residence in Liwa, gevolgd door een expositie in Abu Dhabi. Staat voor 30 jaar exposities in binnen- en buitenland. In Huis Happaert toont F.man zich in duplio. Enerzijds ziet u haar realistische portretten – een visuele, haast therapeutische representatie van pure schoonheid en eeuwige liefde – en anderzijds haar figuratieve werken, die bij UV-licht een tweede beeldenstorm verbergen en door hun luminiscentie in het donker nog een derde dimensie onthullen. Verrassend, innovatief, speels, maar vooral: herkenbaar. Want: nothing is what is seems.

Meer informatie volgt over kijkdagen en andere. Ben u nieuwsgierig, dan kan u op haar website meer werk van haar bekijken. www.fman.be

Ism Art&Advice