nl en
< Terug naar het overzicht

TRY-OUT - IETS NIET - Filosofisch/absurdistisch theater - Bert Haelvoet en Roy Aernouts

08 Mei 2013

Roy Aernouts en Bert Haelvoet leerden elkaar kennen op de Studio Herman Teirlinck, waar ze afstudeerden in 2002. Sindsdien maakten ze samen voor het Paleis onder meer de voorstellingen Het Appartement en De matchboks Trilogie. De jongste jaren speelde Bert Haelvoet bij theatergezelschappen als Tg STAN, Het Zesde Bedrijf en De Roovers en in films zoals De helaasheid der dingen. Roy Aernouts toerde met zijn geroemde voorstellingen De Parabel van het probleem en Alles Altijd en Overal. In 2013 komen hun wegen weer samen. Drie weken lang repeteerden ze in filosofiehuis Het zoekend hert en nu experimenteren ze in Huis Happaert, met publiek!

Iets niet. Try-out in kamerversie. Voor maximaal 30 toeschouwers - inschrijven via info@huishappaert.com - deuren 20:00