nl en
< Terug naar het overzicht

UITGESTELD Fly In Steven Vandenabeele Keynote Email management de 7 hoofdzonden

16 Mei 2013

Wie is Steven Vandenabeele ?

Steven (°1973) is Industrieel Ingenieur van opleiding, en bleek al snel een grotere passie te hebben voor mensen in plaats van technologie. Dit vertaalt zich ook in zijn professionele loopbaan waar hij van programmeur evolueert naar teamleider, account manager en operations manager - verantwoordelijkheden waarbij de menselijke communicatie alsmaar belangrijker wordt. Deze passie voor de talenten en het potentieel van anderen loopt als een rode draad doorheen de initiatieven waaraan Steven deelneemt. 

Steven is actief lid van Junior Chamber International en de Professional Speakers Association Belgium. Zijn slogan: Unlock your potential!

UITGESTELD

 

Nadien wordt u nog uitgenodigd voor een drankje en verdere kennismaking met de andere deelnemers.