nl en
< Terug naar het overzicht

FLY IN Hellomydear

21 Maart 2013

Op Hellomydear maak je een portret van iemand die je dierbaar is of van jezelf. Het gaat over levensverhalen en memorabele herinneringen, niet over de dagelijkse fait divers. Je kan er beschrijven wat je herinnert van kleine en grote gebeurtenissen, van hoe iemand is of was, of hoe je zelf wil herinnerd worden. Deze verhalen in woord, beeld en klank kunnen gedeeld worden met een beperkt publiek dat je zelf kiest. Dit maakt Hellomydear een plaats om de diepste zielenroerselen en speciale herinneringen te delen.
Een portret maak je omdat je het verhaal van je oma niet verloren wilt laten gaan, voor de geboorte van je kindje, bij een overlijden of misschien wel als geschenk bij een verjaardag of huwelijk. (www.hellomydear.be