nl en
< Terug naar het overzicht

exclusieve TRY OUT > Bel Ayre * Tanti cuori, tanti dolori

04 September 2012

Vandaag slaat Bel Ayre ook internationaal haar vleugels uit. De uitnodiging van het prestigieuze Venetian Centre for Baroque Music, om twee Venetiaanse programma’s samen te stellen voor hun zomerseizoen 2012, is wat dat betreft ongetwijfeld een nieuw hoogtepunt...
En dat moment willen we graag in stijl met U delen!

Op zaterdag 7 juli en zondag 8 juli 2012 brengt Bel Ayre in de prachtige Venetiaanse paleizen Palazzo Da Mosto en Ca’Zenobio de nieuwe programma’s Tanti cuori, tanti dolori‘ en ‘Chi vol vedar Venexia vera’. Wie er in de dogenstad niet kan bij zijn, krijgt dichter bij huis de gelegenheid Bel Ayre te horen tijdens exclusieve try-outs. Die gaan door op 4 en 5 juli in ons prachtig stadspaleis het Huis Happaert!

GRATIS, maar uitsluitend via reservering wegens het beperkt aantal plaatsen! Graag een seintje via info@huishappaert.com vóór 2 juli.

Deuren: 19.30u Start: 20:00u

Na het concert heffen wij graag samen met U het glas (bij mooi weer in de prachtige tuin!). Wij houden immers ook de nieuwe organisatie BOX Office vzw boven de doopvont.

BOX Office zal voortaan de zakelijke omkadering verzorgen van het ensemble Bel Ayre, alsook van het collectief BOX – baroque orchestration x (bekend van o.a. BOX=white chalk/amnesiac, The Golden Glows A Folksongbook, Dez Mona Sága, en toekomstige projecten met de New Yorkse zangeres Shara Worden van My Brightest Diamond en de Parijse zanger Mathieu Marinach). Er wordt desgewenst ook een portfolio met info over boeking en mecenaat voorzien.