nl en
< Terug naar het overzicht

Get in de mood to mingle

17 April 2012

Professioneel bezig zijn, interessante contacten leggen, of gezellig op stap met gelijkgestemden? Het leven wordt een stuk makkelijker nu je dankzij Mingle niet langer hoeft te kiezen.

Mingle staat immers voor: lekker eten, een glas drinken, een fascinerende lezing of amusante workshop, in combinatie met professioneel netwerken.

In al onze kamers gaan speciale belevingen plaatsvinden. Op deze belevingsavond krijg je de kans om vanalles mee te maken.

We vertellen niet op voorhand wat de inhoud is van al die belevingen. Wie weet krijg je wel 11 minuten stilte aangeboden, ga je 22 minuten 'out of control', krijg je 33 minuten de tijd voor een 'durftevragen', of word je 44 minuten ondergedompeld in een human design. Wat we wel al kunnen verklappen is dat er minstens een dertiental hele toffe professionals meedoen om een zeer bijzondere avond te creëren. Het is dus bedoeld voor personen die openstaan voor nieuwe belevenissen en zich graag laten verrassen.

Omwille van deze unieke locatie en de bijzondere workshops dienen we een maximum te plaatsen op het aantal deelnemers. 66 deelnemers zijn toegelaten. Voor slechts €45,- krijg je een aperitief, iets te eten en neem je deel aan alle belevingen tijdens een unieke avond.

Aarzel dus niet langer en schrijf je snel in op www.minglemoods.com/aanmelden