nl en
< Terug naar het overzicht

Interview met Ninette Murk van Designers Against Aids

25 Januari 2012

Ninette Murk en haar Vlaamse vzw Designers against AIDS- onder meer bekend van hun campagnes met JBC, H&M, Marc Jacobs, Playboy en Delvaux en van hun educatief centrum IHAEC in Deurne- openden op vrijdag 16 december een tijdelijke Pop Up Shop in één van onze gebouwen. Bedoeling is om de zichtbaarheid van DAA te vergroten bij het Antwerpse publiek en vooral jongeren.

In deze Pop Up Shop kun je terecht voor uitleg over het werk van Designers against AIDS en het IHAEC, maar ook voor leuke cadeautjes ontworpen...door bekende designers zoals Véronique Branquinho. De gehele opbrengst van deze verkoop wordt gebruikt voor de werking van het edcuatief centrum van DAA.

We nodigen je daarna uit voor een drankje en een kennismaking met enkele producten die je hier dan kan kopen.

Voor meer informatie over DAA: www.designersagainstaids.com

Graag inschrijven voor 15 januari 2012 op info@huishappaert.com

Voor andere events check: http://www.huishappaert.com/