nl en
< Terug naar het overzicht

Durftevragen omdat vragen stellen werkt!

20 Januari 2012

Durftevragen heeft verschillende werkvormen ontwikkeld waarbij mensen bij elkaar komen met een specifieke vraag of een droom, wens, project. Dit kan gaan over professionele of persoonlijke uitdagingen. Het uitgangspunt is dat wij allemaal heel veel waarde over hebben. Wat is dan die waarde? Dit kunnen fysieke dingen zijn maar ook kennis, relaties, inzichten, .... Door een vraag te stellen aan de groep mensen die bij elkaar is gekomen openen de mogelijkheden zich.

Een proces van geven en ontvangen ontvouwt zich dan. Er ontstaan verbindingen tussen mensen en ideeën. Durftevragen faciliteert dit proces van verbinden. Het resultaat is dat mensen na een durftevragen open workshop naar huis gaan met een flipchart gevuld met kennis.

Durftevragen is gebaseerd op een aantal principes. Dit zijn er een paar: * Mensen vinden het leuk een ander te helpen * Groei begint met geven * Het stellen van de juiste vraag levert het beste resultaat * Waarde uitwisselen genereert zijn eigen energie.

Er is een apart systeem van waarderen namelijk dat je na de workshop in overleg met de begeleider gaat bepalen van wat jij de waarde vindt van deze Durftevragen. Waardebepaling achteraf noemt dit. Je vindt hierover mee info op http://katrinderboven.com/durftevragen/waardebepaling-achteraf/

Algemen info over Durftevragen vind je op http://durftevragen.com/ en inschrijven kan bij info@huishappaert.com
Durftevragen ook op:
25 mei 2012
13 juni 2012
6 juli 2012
21 augustus 2012