nl en
< Terug naar het overzicht

Open Huis ism uitgeverij Witsand

24 Maart 2011

Met als speciale gast Tom Hannes, schrijver van het boek " Zen of het konijn in ons brein ". "Als zen zo eenvoudig is, waarom is het dan zo moeilijk om altijd 'zen' te zijn?" Met deze vraag als uitgangspunt schreef de Vlaamse zenmonnik Tom Hannes een inleiding in de bijzondere wereld (en vooral de praktijk) van het zenboeddhisme. Tom Hannes geeft informatie en vertelt klassiek-boeddhistische verhalen, met humor, praktische tips en observaties van onszelf en onze wereld vandaag. Zen zo helder mogelijk belicht.

De avond start om 18u en omstreeks 19u is er een lezing van Tom Hannes. De avond eindigt rond 21u.


Je kan jouw komst bevestigen op info@huishappaert.com. Een keer per maand geven we bijzondere mensen en organisaties de kans om iets te vertellen over hun werk. Een introductie van hun passie en talenten. Dit biedt ook een kans voor jou om het huis te beleven en alsook te netwerken bij een drankje en een hapje.