nl en
< Terug naar het overzicht

Spoonful of Sparkles

03 November 2010

Dan en Chip Heath hebben onderzoek gedaan waarom sommige boodschappen worden onthouden, doorverteld en mensen zelfs hun gedrag gaan aanpassen. De broers Heath ontdekten dat er zes principes zijn die besmettelijkheid van uw boodschap vergroten.
Een aanstekelijke boodschap beperkt zich tot de essentie; is onverwacht en zeer concreet; is geloofwaardig en speelt in op het gevoel van de luisteraar; vormt een verhaal. Vertrekkende van deze principes gaan we – via een innovatief proces en
verschillende technieken - aan de slag met uw boodschap om deze aanstekelijk te maken.

Na deze workshop mag u het volgende verwachten :
U heeft inzicht in de principes om je boodschap aanstekelijk te maken
U leert om te gaan met de tools die deze principes ondersteunen
U heeft een checklist waarmee je de aanstekelijkheid van je boodschap kan meten
Een zeer interactieve workshop waar we aan de slag gaan met uw eigen boodschap en u alle principes ontdekt om uw boodschap aanstekelijk te maken.

De trainers voor deze workshop zijn Johan D’haeseleer en Cyriel Kortleven

Johan is een echte hefboomzoeker. In Colruyt leerde hij de stiel van werkvereenvoudiger, later als manager van deze afdeling Zijn opleiding als Industrieel Ingenieur hielp om de technische kant van veranderingen onder de knie te krijgen. Een MBA opleiding zorgde voor extra inzichten in de interactie tussen verschillende onderdelen in een organisatie.
Vijftien jaar ervaring in veranderingsprojecten leerden hem, met vallen en opstaan, de menselijke dimensie naast de technische kant. Daarnaast is Johan ook crewlid van new shoes today.

Cyril is is gepassioneerd door het onderwerp creativiteit en improvisatie. Hij wil mensen bewust maken van de mogelijkheden die kunnen ontstaan door een open, creatieve houding. Cyriel is spreker op vlak van creativiteit en innovatie en begeleidt zeer regelmatig creatieve sessies. Vooral interactief werken met grotere groepen is zijn specialiteit.