nl en

What does our costumers say about us?

What others say…
Wonderful words from our clients and wonderful words in general.

If you only have a hammer, you tend to see every problem as a nail.  
Abraham Maslow
Our members and sympathisers were very enthusiastic about the location. The collaboration with the representatives and assistants was also very smooth.
Amnesty International Vlaanderen VZW
Langs deze weg wil ik je namens het Antwerp-ITCCO team nogmaals hartelijk bedanken. De organisatie liep zeer vlotjes dankzij de hartelijke ontvangst en de voorzieningen die jij al getroffen had (opstelling, multimedia, etc.). Wij vonden het alleszins een zeer geslaagde avond. Zowel wij als onze gasten waren zeer onder de indruk van het gebouw, en zoals ik je gisteren al aan de telefoon liet weten hebben we ze nog eventjes kunnen rondleiden.
Antwerp-ITCCO - International Action Learning Centre for Sustainability Leadership, affiliated with UNITAR
De locatie is prachtig en heeft op iedereen heel veel indruk gemaakt. We zijn absoluut van plan nog eens terug te komen voor toekomstige evenementen! 
Antwerp World Diamant Center
Het event is prima verlopen! De klanten waren super enthousiast en wij ook!
BMW Jorssen
Het Huis Happaert fungeert als een inspirerende, creatieve stolp, waaronder tal van ideeën vorm kregen en waarin langdurige menselijke banden gesmeed konden worden. Voor artiesten die de hele wereld afreizen, en die daarbij vaak hun toevlucht moeten nemen tot anonieme hotelkamers of stijve hotellobbys, was dit letterlijk een verademing. 
BOX - baroque orchestration X, Bel Ayre baroque ensemble
De combinatie van stijlvolle en tijdloze luxe, een super centrale en toch heel rustige ligging, en een groot gevoel van gastvrijheid en openheid maken maken dat ik me echt geen meer geschikte plek zou kunnen indenken om zo'n wervelend en kwetsbaar creatieproces te huisvesten
BOX - You Us We All
Huis Happaert manages to be both beautiful and functional, which is the perfect combination for any event organiser! Our guests were thrilled to discover this hidden historic venue, in the centre of Antwerp, and the staff’s and caterers’ charm and attention to detail were much appreciated.
Cannes Lions and Eurobest
Een prachtige locatie, een warme ontvangst, kortom een absolute aanrader!
De Lijn Antwerpen
Het was heel gezellig. Fijne locatie, prima bediening, lekker eten en drank.Mams zei de volgende dag dat ze zich precies tien jaar jonger voelt, zelfs na haar 90ste verjaardagsfeest, dus opzet geslaagd. De hele familie was overigens goedgemutst en iedereen was vol lof. Nu ja, het kon nauwelijks mislopen. De obers maakten precies deel uit van het feest,en waren vriendelijk, hoffelijk en niets was te veel gevraagd. Bedankt voor alles en hopelijk tot binnenkort
Dhr. Reynaert
We hebben genoten, en wat nog belangrijker is, mijn familie heeft genoten. De omgeving en de aankleding was super. Ook de traiteur was fantastisch. Dus onze hartelijke dank dat we dit in Huize Happaert mochten doen. Graag tot een volgende keer.
Familie Harkx
Quality is remembered long after the price is forgotten. 

Family Gucci
Alles is uitstekend naar wens verlopen! Ik wil het Huis Happaert-team alsook de cateraar heel erg bedanken voor de gastvrijheid en de vriendelijke ondersteuning. Het was een plezier om met jullie te werken. We komen zeker nog terug!
Flanders DC
Bedankt voor de goede zorgen.Ik heb enkel positieve reacties gehoord. We hebben genoten van een mooie avond, mede dankzij jullie goede organisatie.
FPC
Het Huis Happaert brengt inspiratie op een rustgevende en ontspannende manier. De dagdagelijkse stress van zaken doen valt hier even weg.
Gimv
Alles is perfect verlopen, ook van de genodigden is er enkel positieve feedback gekomen over de locatie en catering.
Julie Joostens / ACT-wise
Iedereen was het er over eens, het was de moeite waard. Bedankt nogmaals voor de prettige ontvangst, alsook voor de zeer interessante rondleiding.
Koperen Passer
Bedankt nogmaals voor de goede zorgen. Onze klant was erg tevreden!
Meet Marcel
Hartelijk dank voor de fijne rondleiding en drink van gisteren !Wij hebben er van genoten.
Pasar Merksem
It was GREAT!  The location impressed our clients. For most of them it was their first visit. The catering and support from Ambrosia during the preparation of this event were superb. Thanks again for accomodating our super event.
Puilaetco Dewaay Private Bankers
Hiermee wil ik jullie van harte danken voor het fantastische feest van gisteren.  Zowel de locatie als culinair hoogstaand, gewoon top! Excellent…  Ik hoor heel veel positieve feedback van alle collega’s .
Rabobank
Ik heb talrijke en welgemeende complimenten gekregen over gisteravond.  De locatie, het eten en de bediening en ik ben zeker dat het fotomateriaal ook excellent zal zijn. Ik weet wanneer iets zomaar gezegd wordt tov van werkelijk enthousiasme dus ik ben dan ook héél blij om jullie van harte te kunnen bedanken!
Rio Tinto Diamonds
Iedereen was super enthousiast over dit verborgen pareltje en de gezellige ontvangst tijdens onze historische rondleiding!
Royal Esso Club
“We konden ons geen betere locatie indenken voor de boekvoorstelling van het citatenboek van burgemeester De Wever. Het Huis is werkelijk een prachtige, rustgevende omgeving. Naast de locatie hebben we ook genoten van een uitstekende, gastvrije samenwerking met de verantwoordelijken van het Huis Happaert. Bedankt!”
Uitgeverij Van Halewyck
Bedankt voor jullie top-prestatie van gisterenavond. Iedereen keurig op tijd en strak in het pak. Een prachtige locatie in de prachtige Stad A. Aangekleed met aangepaste wondermooie bloemstukken. Muziek om nooit te vergeten op een dag zoals gisteren. Een dag vol dubbele gevoelens die werden vertaald in muziek. (muzikale geheimen die werden verklapt) En dan…een super aanbieding van lekker, mooi gepresenteerde-uit de kluiten-gewassen hapjes. Iedereen was vol vol vol lof.
Uitvaartzorg Michael Deleu
We hebben heel wat complimenten mogen ontvangen van onze gasten voor de perfecte organisatie van ons event in Huis Happaert. Jullie hebben er vast en zeker aan bijgedragen om tot de perfectie te geraken. Sommige mensen kunnen het verschil maken. Daarom een gemeend  DANKJEWEL voor alles. Het was een avond om nooit meer te vergeten!
Umicore