nl en
< Back to overview

Finissage - Annouk Westerling - De Witte Pauw met Jo Gisekin

18 February 2015

Jo Gisekin schreef eerder al gedichten bij grafisch werk van Karel Roelants (Quatre-mains, 1987) en bij wandschilderingen van Roger Raveel (Kapel te Machelen aan de Leie, 1996). Ook haar laatste bundel Dooitijd (2012) is een cross-over, verlucht met een gouache van Karel Dierickx. Andere bekende werken zijn Ach, hoe sereen en listig de narcissen in april (1977), Als in een zwijgend laken(1984), De tuin van Cathérine (1992) en Kweeperen in cognac (1996).

Het Huis Happaert is een gerenoveerde 16de eeuwse burgemeesterswoning die heden open staat voor al uw evenementen. Elk seizoen organiseren we een tentoonstelling zodat het huis meer toegankelijk wordt voor publiek. Voor informatie over mogelijkheden ivm verhuur en overnachten: www.huishappaert.com - 00 32 3 226 66 35 - info@huishappaert.com

 

In samenwerking met www.winesathome.be die u na afloop een lekker wijntje laten proeven.