nl en
< Back to overview

Concert KAOS ensemble

23 November 2015

De muziek van Dmitri Shostakovich draagt onmacht en verderf in zich. De muziekkeuzes van KAOS ensemble zijn geënt op universele schoonheid en grote stormachtige gevoelens. Op het programma staan onder meer: Fragmenten van de liedcyclus The Juliet Letters van Elvis Costello, liederen van Dmitri Shostakovich op teksten van Alexander Blok, Lamento della Ninfa van Claudio Monteverdi.

KAOS ENSEMBLE
Britt Truyts, sopraan
Leo Adamov, viool
Mara Mikelsone, viool
Alexander Pavtchinskii, altviool
Maria Mudrova, cello

www.kaosensemble.com

Bio Leo Adamov:
www.leoadamov.com

Bio Britt Truyts:
www.britt-truyts.com

Deuren 19:30u - Concert 20:00u

Inschrijven voor gastenlijst: info@huishappaert.com

Het Huis Happaert is een gerenoveerde 16de eeuwse burgemeesterswoning die heden open staat voor al uw evenementen. Elke maand organiseren we een paar kijkmomenten in de vorm van lezingen, concerten en tentoonstellingen zodat het huis ook toegankelijk wordt voor het grote publiek. 

Voor informatie over mogelijkheden ivm verhuur en overnachten: www.huishappaert.com - 00 32 3 226 66 35. Inschrijven voor de nieuwsbrief info@huishappaert.com zo blijft u op de hoogte van alle evenementen