nl en
< Back to overview

FLy In Anne-Aymone Bourgois - Influence: a skill you can learn

31 October 2013

Na verloop van tijd geef je de strijd op, je bent op het einde van je Latijn. Blijkbaar kan je niet elke situatie de baas zijn. We hebben al onze kennis uit de kast gehaald, alle mogelijke technieken toegepast en besluiten de handdoek in de ring te smijten.
Herkennen jullie dit patroon?
Hoe komt dit en kunnen we er iets aan doen?
We kunnen er degelijk iets aan doen en stap voor stap aanleren hoe we iemand op de juiste manier kunnen aanzetten tot gerichte actie.
In de lezing toon ik aan waardoor anderen al dan niet ons advies willen accepteren. Eens je weet hoe anderen te motiveren ben je al aardig op weg om resultaten te boeken. Daar houdt het echter niet op… motivatie is slecht één van de zes strategieën die leidden naar succesvolle resultaten.

Over Anne-Aymone

Anne-Aymone Bourgois is in 1999 afgestudeerd als kunsthistoricus te Leuven. Van 1999 tot 2009 heeft ze met passie een zelfstandige zaak (KMO) opgebouwd. Daar heeft ze ervaren hoe belangrijk de factor ‘menselijk kapitaal’ is voor een onderneming. Niet alleen om de gewenste objectieven te behalen maar ook de interne samenwerking en de sfeer die dit met zich meebrengt.
Als bedrijfsleider is het niet evident om leiding te geven, het hele bedrijf bijeen te houden en in de juiste richting te dirigeren. 
Haar interesse in het menselijk kapitaal en haar zoektocht naar de meest efficiënte manier om het potentieel van de mens te benutten brachten haar naar haar huidige job.
Na tal van opleidingen in coaching, communicatie en invloed (2009-11) is Anne-Aymone nu business en leadership coach, gespecialiseerd in communicatie en invloed.
Het is haar passie om bedrijfsleiders, zelfstandigen en leidinggevenden te coachen, adviseren en trainen bij de aanpak van hun werknemers.

“Haar objectief is om hen bij te staan, hun leiderschapskwaliteiten te herkennen en verder te ontwikkelen waardoor ze meer impact en invloed krijgen bij hun ondergeschikten.”

Deuren : 19u

Keynote start om 19:30u

Nadien wordt u nog uitgenodigd voor een drankje en verdere kennismaking met de andere deelnemers.